Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΑΚΟΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ!

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Δεν είμαι από αυτούς που μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έπεσαν όλοι επάνω στην διαιτησία του Κάκου ψάχνοντας να βρουν τα αιτία της ήττας.
Δεν λέω ο Κερκυραίος διαιτητής ήταν ο ιδανικός για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο στον αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου, αλλά σχεδόν σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Από το πρώτο ματς στο Καυτατζόγλειο, μέχρι και το χθεσινό, το συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλά πρώτα ημίχρονα, αλλά η ομάδα σχεδόν παθαίνει καθίζηση στην επανάληψη.
Είναι προφανές ότι η όχι σωστή προετοιμασία(με άλλο προπονητή και με τους περισσότερους παίκτες απόντες), εμφανίζει το πρόβλημα αυτό και σε αυτό θα πρέπει να δουλέψει ο Βαλβέρδε.
Όλα τα πρώτα ημίχρονα του Ολυμπιακού μέχρι τώρα τις οκτώ αγωνιστικές, ήταν εξαιρετικά, αλλά πολύ η ομάδα δείχνει κακό πρόσωπο στην συνέχεια και αυτό φυσικά πλήρωσε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Εντάξει στον Ολυμπιακό δεν θα τα βάψουν και μαύρα για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν πολύ έτσι ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και ένα ποιο ισορροπημένο δεύτερο ημίχρονο
Αυτό είναι και το μοναδικό κακό…άσχετα αν ο Κάκος έβαλε το χεράκι του για να γίνει αυτό το 2-1 και να αναστηθεί ο αιώνιος αντίπαλος!
Και κάτι ακόμα. Μπορεί από τον Φετφατζίδη να μην έχεις απαιτήσεις, αλλά από τον Ριέρα περιμένεις πολλά σε ένα τέτοιο ματς και ο Ισπανός δεν έδωσε τίποτα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου