Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ



ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ


Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει ήδη πολύ καλή γνώμη για τον Μιραλάς και θα είναι το θέμα που πιθανότατα θα συζητήσουν προσεχώς (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) ο κύριος Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Βέλγος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και ο Βάσκος τεχνικός δείχνει να τον υπολογίζει, αλλά και του δίνει χρόνο συμμετοχής σε μια προσπάθεια να έχει μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για την αξία του.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να απαντήσουν στην Σεντ Εντιέν αν θα κρατήσουν τον παίκτη και θα ενεργοποιήσουν την οψιον αγορά.
Και από την στιγμή που η άποψη του Βαλβέρδε είναι καλή για τον Μιραλάς, τότε οι πιθανότητες να αποκτηθεί με μεταγραφή και μάλιστα από την περίοδο του Ιανουαρίου είναι πολλές, αφού γενικά υπάρχει η επιθυμία οι παίκτες που είναι στο ρόστερ να μην έχουν την μορφή δανεισμού.
Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην αρέσει η πίεση του μάνατζερ του παίκτη, αλλά και η προσπάθεια να αλλάξουν οι όροι στο συμβόλαιο, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σύντομα θα συζητήσουν το θέμα και θα καταλήξουν στην απόφαση να αποκτήσουν τον παίκτη με μεταγραφή από την Γαλλική ομάδα.
Και το θετικό στην υπόθεση είναι ο χαρακτήρας του, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου