Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Η Σπαρτάκ Μόσχας κατέκτησε το Super Cup γυναικών, αφού επικράτησε του Αθηναϊκού με 70-61 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Ανανεωμένος σε μεγάλο βαθμό ο Αθηναϊκός φάνηκε ότι θέλει χρόνο για να δέσει και είναι η ομάδα που εντυπωσίασε τους πάντες πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Βύρωνα μπορεί να προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια οι λάθος αποφάσεις στην άμυνα, έφεραν μπροστά στο σκορ τη Σπαρτάκ, η οποία κράτησε τα ηνία ως το φινάλε της αναμέτρησης. Εμφανείς αμυντικές αδυναμίες και λάθη στοίχισαν πολύ στον Αθηναϊκό που έδειξε ανέτοιμος γι’αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς.
Παρ' όλα αυτά η αντεπίθεση που επιχείρησε από το τέλος του γ' δεκαλέπτου κι έπειτα ήταν αξιέπαινη και σίγουρα στα συν της ομάδας η οποία θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Κορυφαία για την Σπαρτάκ Μόσχας η Κουίν που τελείωσε το ματς με 18 πόντους ενώ καταλυτική ήταν στο τέλος η Κόρστιν καθώς ήταν αυτή που με τέσσερις συνεχόμενους πόντους έσπασε την πολιορκία του Αθηναϊκού ο οποίος είχε πλησιάσει στους τρεις (59-62).
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 26-41, 46-58, 61-70
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κτιστάκης): Καλέντζου 12 (2), Λίμουρα 2, Χατζηνικολάου 9, Καραμπατζάκη, Σούλις 5 (1), Σωτηρίου 12 (2), Κεχαγιά 4, Κρες 8, Κοσμά, Ράιλι 3, Ντέιβις 6.
ΣΠΑΡΤΑΚ (Τσάτμαν): Πρινς 6, Βιερού, Κορστίν 15, Μιλοβάνοβιτς 4, Ρουζάνοβα 2, Οσίποβα 7, Τζέικομπσον - Ζογκότα 10 (2), Σοκολόφσκαγια 8 (2), Κουίν 18 (1).

Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου