Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στα άκρα οι Πολίστες του Θρύλου.


Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννη Συγγελίδη με τον Αντώνη Βλοντάκη και τον Νίκο Δεληγιάννη για να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το τμήμα πόλο.
Αν και αρχικά μετά την χτεσινή καυστική ανακοίνωση των παικτών φαινόταν ότι η διοίκηση θα έβρισκε λύση μετά και την σημερινή συνάντηση τελικά τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο.
Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένη να γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Συγγελίδη και τους αθλητές του τμήματος πόλο, μετά την άρνηση των δεύτερων να ξεκινήσουν προετοιμασία, κίνηση που συνοδεύτηκε από μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Γιάννη Συγγελίδη οι παίκτες άκουσαν από τον πρόεδρο να τους ζητά να ικανοποιηθούν με τις 400.000 από το ένα εκατομμύριο που τους οφείλεται και να ξεχάσουν τα υπόλοιπα 600.000 που τους οφείλονται και να ξεκινήσουν προετοιμασία.
Παράλληλα ο κ Συγγελίδης εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση των αθλητών και ιδιαίτερα η έκφραση «ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ» που υπήρχε στο κείμενο.
Μετά απ όλα αυτά οι παίκτες αποχώρησαν δυσαρεστημένοι και στην συνέχεια ενημέρωσαν τους συμπαίκτες τους για την συζήτηση που είχαν με τον πρόεδρο.
Κατόπιν, οι παίκτες του Ολυμπιακού εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Από τη διοίκηση υπήρξε αυστηρή επίπληξη για την κοινοποίηση των προβλημάτων μας. Η διοίκηση δεν μίλησε για λύση αλλά για αδιέξοδο. Αφήνοντας σαφή υπαινιγμό πως τα συμφωνητικά είναι υπερτιμημένα, τα οποία οι ίδιοι πρότειναν και υπέγραψαν πέρσι με μείωση.
Πραγματικός χορηγός επί της παρούσης δεν υπάρχει για τη νέα σεζόν. Στην λογική ότι κανείς δεν θα χάσει ένα ευρώ κανένας μας προτάθηκε απώλεια δεδουλευμένων κατά 60% παράλληλα με την μείωση των συμφωνητικών που μας προτάθηκε για φέτος. Μετά από όλα αυτά εμμένουμε στην ανακοίνωση μας η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος 2010 - 11 ο Αυτοκράτορας του πόλο βρίσκεται σε σημείο μηδέν το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου και λύσει δεν διαφαίνεται από πουθενά.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου