Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.....



ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ένα μεγάλο θέμα με την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ξάνθη θα είναι στην επικαιρότητα αυτή την εβδομάδα και το ερωτηματικό αν θα βρεθούν στα «Τρία πηγάδια» οι φίλοι της «ερυθρόλευκης» ομάδας.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει η διοίκηση της Ξάνθης να έρθουν στο γήπεδό της οπαδοί του Ολυμπιακού το Σάββατο. Αυτό θα υποστηρίξουν οι άνθρωποι της ακριτικής ΠΑΕ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα γίνει αύριο. Μόνο οφέλη εκτιμούν στην Ξάνθη ότι μπορούν να έχουν, καθώς θα αυξήσουν τα έσοδά τους.
Ωστόσο, η τελική απόφαση θα ληφθεί από την αστυνομική διεύθυνση της πόλης. Ακόμη, πάντως, κι αν ισχύσει η απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών, υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού από τις γύρω περιοχές που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, και πιθανότατα η εξέδρα των φιλοξενούμενων θα λειτουργήσει.
Σε περίπτωση πάντως που η αστυνομία δεν δώσει την σχετική άδεια να ανοίξει η θύρα Δ για τους φιλοξενούμενους, τότε η Ξάνθη δεν θα έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει την είσοδο σε κανέναν πλην των κατόχων διαρκείας.
Στην ΠΑΕ από σήμερα κιόλας θα ασχοληθούν εκ νέου με την υπόθεση της παρουσίας οπαδών της ομάδας. Ο σύλλογος προσανατολίζεται στο να στείλει μια επιστολή στη ΓΓΑ και να ζητήσει επίμονα να υπάρξει η δυνατότητα μετακίνησης κόσμου του για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρόν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, έστω και αν υπ[άρχει απαγόρευση. Όπως άλλωστε έγινε και με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο και το ματς με τον Εργοτέλη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου