Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΞΩ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΜΕΣΑ Ο ΝΕΜΕΘ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Και αυτό το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Αντίθετα, στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τότε ο Μήτρογλου είχε αντιδράσει έντονα ενώ για τον Ούγγρο θα είναι το πρώτο του παιχνίδι που θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Στην Αθήνα εκτός από τον Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.
Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα κανονικά, αλλά και να συνέβαινε αυτό πάλι ο Βαλβέρδε δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει, όπως έκανε και με τον Πανσεραικό.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ
Όλα δείχνουν ότι ο Βαλβέρδε έχει σκοπό να επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τους Πάντελιτς και Φετφατζίδη, αν και με το Βάσκο είναι δύσκολο να κάμεις προβλέψεις.

Μια Πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου