Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



«ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός περνάει δύσκολες ώρες αλλά όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και έχουν την δυνατότητα θα τον βοηθήσουν.
Αυτό έκανε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε στον Ερασιτέχνη 60.000 ευρώ, για να εκδοθούν τα διεθνή πιστοποιητικά μεταγραφής των ξένων αθλητών/τριών των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αφού η προθεσμία έληγε σήμερα. Και το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο.
Όπως φάνηκε και με στην χθεσινή συνάντηση του Μαρινάκη με τον Κόκκαλη, όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που μπορούν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη θα το πράξουν και αυτό έκανε πρώτος ο κύριος Μαρινάκης, που πάλι έβαλε το χέρι στην τσέπη και μάλιστα σε δύσκολες ώρες.
Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κίνησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την οικονομική βοήθεια προς τον Σύνδεσμο, η οποία ήταν άκρως επείγουσα για να εκδοθούν τα διεθνή πιστοποιητικά μεταγραφής των ξένων αθλητών/τριών των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, η οποία ανέρχεται στο πόσο των εξήντα χιλιάδων ευρώ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου