Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Το 1ο γκολ του Ντιόγκο με την "Φλα"


Χρειάστηκε να περάσουν 3 μήνες από την ημέρα που ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Ντιογκο στην Φλαμέγκο για να μπορέσει ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός να σημειώσει το πρώτο του τέρμα.
Ο Ντιόγκο στην 13η του εμφάνιση με την Φλαμένγκο κατάφερε να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη ομάδα του κόντρα στην Κορίνθιανς στο ντέρμπι της 32η αγωνιστικής του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Βαντερλέι Λουξεμπουργκο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31΄ όταν ο Ροναλντο με πλασέ έκανε το 0-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν στο 48 κόρνερ το όποιο ανέλαβε νε το εκτελέσει ο Μαρκίνιο, με την μπάλα να φτάνει στο πρώτο δοκάρι και τον Ρενάτο με γυριστή κεφαλιά να τροφοδοτεί τον Ντιόγκο που νίκησε στον αέρα τον Ζουλιο Σεζαρ φέρνοντας το ματς στα ίσα. Το πρώτο του τέρμα ο Ντιόγκο το πανηγύρισε έξαλλα, ενώ ο Λουξεμπούργκο αντικατέστησε τον 23χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό του Ολυμπιακού στο 74ο λεπτό με τον Βαλ Μπαϊάνο, όμως το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.
Η ισοπαλία αυτή έφερε την Φλαμένγκο στην 13η θέση με 39 βαθμούς και προσωρινά απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Μπραζιλέιρο.

Δειτε το γκολ του Ντιογκο εδω

Μιχάλης Μουσελίμης

1 σχόλιο: