Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ...ΝΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Σύσκεψη κορυφής με σπουδαία είδηση, αλλά κα νευράκια από κάποιους ποδοσφαιριστές περιείχε το «μενού» από την σημερινή ημέρα στο γήπεδο του Ρέντη
Στις αρμοδιότητες του Δ' αντιπροέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Μώραλη θα υπάγεται πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Σήμερα το απόγευμα έγινε συνάντηση στο Ρέντη στην οποία συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Σωκράτης Κομινάκης, ο Δ’ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μώραλης, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάσος Μητρόπουλος, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε, ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο team μάνατζερ κ. Κυριάκος Δουρέκας.

Όπως γνωστοποιήθηκε από τη διοίκηση στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υπάγεται από εδώ και στο εξής στις αρμοδιότητες του Γιάννη Μώραλη, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι το αφεντικό και θα παίρνει όλες τις αποφάσεις.
. Αυτός θα κανονίζει τα πάντα σχετικά με το τμήμα και πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να ξεκινήσει να εργάζεται για το καλύτερο.
Στην διάρκεια του φιλικού με την ομάδα των νέων κάποιοι ι από τους πιτσιρικάδες έδειξαν «υπέρμετρο ζήλο» , με αποτέλεσμα σε ένα σκληρό μαρκάρισα του Βάντερσον στον Ιμπαγάσα να έχουμε νευράκια από την πλευρά του Αργεντινού.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου