Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ιακωβάκης.


Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε ότι έχει σχέση με τους ανθρώπους που αναμένεται να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ και ιδιαίτερα το όνομα αυτού που θα ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης του σωματείου.
Παρ όλα αυτά ο προεδρεύων αυτή τι στιγμή στον Ερασιτέχνη Γιώργος Γλού συνεχίζει να έχει επαφές τόσο με επώνυμους ερυθρόλευκους παράγοντες αλλά και με αθλητές της ομάδας που σχεδόν ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν.
Ηδη μετά το ανδρικό πόλο που ξεκίνησε την προετοιμασία ο , Γιώργος Γλου ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή του στίβου, Περικλή Ιακωβάκη, και συζήτησαν θέματα που αφορούν το τμήμα και τους αθλητές του στίβου στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο πειραϊκός Σύνδεσμος.
Ο κ. Γλου είπε στον Πρωταθλητή του Ολυμπιακού ότι επειδή είναι περίοδος μεταγραφών (15 έως 31/10) όποιος αθλητής επιθυμεί να φύγει λόγω αυτής της δύσκολης οικονομικής κατάστασης μπορεί να το πράξει και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία οικονομική απαίτηση. Αντίθετα, θα εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει απέναντί του.
Ο Περικλής Ιακωβάκης, τονίζοντας ότι έχει την αίσθηση πως εκφράζει όλους τους συναθλητές του στο τμήμα στίβου, είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει και ότι πιστεύει πως οι φίλαθλοι θα σταθούν έμπρακτα δίπλα και θα στηρίξουν τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Παράλληλα όμως στον υγρό στίβο οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να ενισχύονται.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Κατραντζή.
Ο 18χρονος κολυμβητής με δηλώσεις του στο "olympiacos.org" δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μετακίνηση του στην ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα, τόνισε πως θέλει να συνεισφέρει τα μέγιστα προκειμένου ο Θρύλου να κατακτήσει τον 52ο τίτλο στην ιστορία του.

"Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να νιώθει κάποιος αθλητής ο οποίος ανήκει στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας", είπε αρχικά ο Κατρατζής και συμπλήρωσε:
"Δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά ώστε να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να συνεισφέρω τα μέγιστα για την κατάκτηση του 52ου ερυθρόλευκου τίτλου στην κολύμβηση".
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι η Κέλυ Αραούζου. Η σπουδαία νεαρή κολυμβήτρια έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Πειραιά, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες, αλλά θέλει να παραμείνει πρωταθλητής και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Η Κέλυ Αραούζου το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό στα 5χλμ ομαδικού και το ασημένιο στα 5χλμ ατομικό στο Ευρωπαϊκό ανοιχτής θάλασσας της Ουγγαρίας ενώ ειδικεύεται και στα 800 και 1500μ στην πισίνα.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου