Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;




Διαβάζουμε και ακούμε για μεταγραφές και αυτό προκαλεί αν μη τι ‘άλλο εντύπωση για όσους γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί

Πληθαίνουν οι φήμες για μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με τελευταίες εκείνες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να παρακολουθούν τις περιπτώσεις του Βαγγέλη Μόρα, αλλά και του νεαρού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης Αργυρόπουλου.
Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι πως «δεν ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με μεταγραφές». Η αλήθεια είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε αισθάνεται καλυμμένος με το υπάρχον ρόστερ και αποκλείεται να υπάρξουν νέες προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ότι θα γίνει ια προεργασία για το καλοκαίρι, είναι αλήθεια, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά, αποκλείουν την περίπτωση να κινηθεί Ολυμπιακός στο μεταγραφικό «παζάρ»ι του Ιανουαρίου.
Απλά ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει για το ερχόμενο καλοκαίρι με βασικό στόχο την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αφού οριστικά ο Αντώνης Νικοπολίδης θα σταματήσει και με τον εκλεκτό του Βαλβέρδε, Καμενί να είναι πάντα ο πρώτος στόχος.
Όλα τα άλλα είναι για να «έχουμε να λέμε και να γράφουμε…॥

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου