Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ....»


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


«Με πράξεις ο κύριος Μαρινάκης δείχνει πόσο Ολυμπιακός είναι.»


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μετά την συνάντηση που έγινε με τους κύριους Κόκκαλη και Μαρινάκη;
Ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία να βγάλει τον σύλλογο από την δύσκολη θέση;
Βρέθηκε ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια έχει προσφέρει πολλά σε όλα τα τμήματα και τώρα ανέλαβε ένα δύσκολο έργο.
Να έρθει σε επαφή με τους κυρίους Μαρινάκη και Κόκκαλη, αλλά και με άλλους επώνυμους Ολυμπιακούς για να βγει ο ερασιτέχνης από το αδιέξοδο.
Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γλού, που είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τις εξελίξεις, αλλά και για το ποια είναι η επόμενη ημέρα στο ερασιτέχνη και τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού.
«Το πρώτο και σημαντικό που καταφέραμε ήταν να υπάρχει επόμενη μέρα αφού υπήρχε μια πιθανότητα να οδηγηθούμε σε διοίκηση πρωτοδικείου που απλά αυτό σημαίνει για αρκετούς μήνες ακέφαλη η διοίκηση στην ομάδα. Μετά από την χθεσινή συνεδρίαση αυτό επιτευχθεί με σκοπό από εδώ και πέρα να βρούμε τις λύσεις και στις 5 Νοεμβρίου στις εκλογές να υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν και να θέλουν να προσφέρουν μέσα από την διοίκηση της ομάδας.»

Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον ερασιτέχνη. Αυτό φάνηκε από τη κίνηση κάποιων.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας και ενιαίος. Βλέπετε και εσείς μέσα από τον κόσμο ότι αυτή τη στιγμή το πιο επίκαιρο και καυτό θέμα είναι τα τεκταινόμενα στον ερασιτέχνη, οπότε ενδιαφέρον υπάρχει από παντού δεν αμφισβητείται και είναι σίγουρο ότι όλοι οι Ολυμπιακοί λίγο ή πολύ θα βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα».

Γιατί ο ερασιτέχνης έφτασε σε αυτή την κατάσταση;
.
«Ο πήχης στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και γενικά σε όλο τον Ολυμπιακό είναι ψηλά, η κατάσταση χωρίζεται σε δυο πράγματα , στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και την οικονομική .Γι αυτό και φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
Από αγωνιστικής άποψης μακάρι αυτή η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή να συνεχιστεί, πρωταθλητής σε όλα τα αθλήματα του ερασιτέχνη.
Η οικονομική κατάσταση είναι κάτι που και στο παρελθόν έχει συμβεί έχει ξεπεραστεί, όπως θα ξεπεραστεί και τώρα. Μην ξεχνάμε και τις γενικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας αλλά και σε όλων τον κόσμο».

Υπάρχει δικαιολογία για τους πολίστες και την στάση που κράτησαν;

«Η δική μου θέση με τους πολίστες και όλους τους αθλητές είναι κάπως διαφορετική με άλλους ανθρώπους. Οι αθλητές έχουν πάντα δίκιο, υπάρχουν αθλητές γιατί υπάρχει αθλητισμός , υπάρχουν παράγοντες γιατί υπάρχουν αθλητές δεν θα μπω σε καμία διαδικασία να πω αν κάποιος αθλητής έχει δίκιο ή άδικο ακόμα και αν καμία φορά είναι ακραίες οι συμπεριφορές τους . προς τους πολίστες η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι ακραία η συμπεριφορά τους.»

Πήρατε μια πρωτοβουλία με Κόκκαλη Μαρινάκη και άλλους και φαίνεται ότι είστε σε καλό δρόμο.

«Η διάθεση αποτυπώνεται με τις πράξεις , ο κ Μαρινάκης σήμερα δεν έδειξε απλά διάθεση έδειξε έμπρακτη διάθεση που είναι και το πιο σημαντικό. Πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Ολυμπιακοί θα δείξουν την ίδια διάθεση με τον κ Μαρινάκη. Το σημαντικό όμως είναι να δήξει διάθεση ο ίδιος ο κόσμος» .

Το θέμα με τα μέλη, μπορεί να δώσει λύσεις, Υπάρχει τρόπος να πείσετε τον κόσμο για το εγχείρημα αυτό;

«Ας αποδείξει ο κόσμος ότι μπορεί να γίνει μέλος , ξέρετε είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος , αλλά ο μεγάλος πρέπει να το αποδεικνύει κι όλας. Με τις σημερινές συνθήκες τα 60 ευρώ είναι κάτι. Καλός ή κακός αυτή τη στιγμή τα έχει ανάγκη το αγαπημένο σωματείο όλων μας».

Υπάρχει και η λάθος άποψη για τα μέλη, γιατί ακούστηκα και γράφτηκαν πολλά κατά καιρούς.

«Υπάρχουν ξεκάθαρες διαδικασίες και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι τα χρήματα δεν πάνε στην τσέπη κανενός. Άλλωστε όποιος θέλει από την οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να δει τα οικονομικά είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση του. Να είναι σίγουροι όλοι οι Ολυμπιακοί ότι τα 60 ευρώ αυτή τη στιγμή για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό δεν είναι απλός αναγκαία είναι λυτρωτικά.»

Θα θέσετε υποψηφιότητα για την προεδρία, η ποιος τελικά θα ηγηθεί της νέας διοίκησης;

«Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι παράγοντες σαν εμένα έχουν κάνει τον κύκλο τους και η δική μου πρόσφορα μέσα από τον σύλλογο είναι να δίνω χρήματα. Αυτή τη στιγμή η οικονομική μου κατάσταση είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να δίνω χρήματα αν ήταν άλλες οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε για πρόβλημα στον Ολυμπιακό θα το είχα λύσει μόνος μου. Η παρουσία δεν χρειάζεται και καρέκλα. Η παρουσία είναι υποχρεωτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου