Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Νέα ήττα για Μπάγερν


Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος για την Μπάγερν Μονάχου, που γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Ντόρτμουντ με 2-0. Το παιχνίδι κρίθηκε σε διάστημα 8 λεπτών για την Μπορούσια, η οποία άνοιξε το σκορ στο 52 με τον Λούκας Μπάριος, και σφράγισε την νίκη της στο 60, όταν και ο Σαχίν με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.
Αντίθετα, ακάθεκτη συνεχίζει η Μάιντς, που επικράτησε της Χόφενχαϊμ με 4-2, κάνοντας έτσι το 7/7. Ο χορός των τερμάτων για τους γηπεδούχους ξεκίνησε μόλις από το 2ο λεπτό, όταν και ο Αλάγκουι πέτυχε το 1-0. Η απάντηση της Χόφενχαϊμ ήρθε 4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν και ο Ντεμπά Μπα ισοφάρισε σε 1-1. Με την έναρξη της επανάληψης, όμως, η Μάιντς πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. 47ο λεπτό και ο Σαλάι με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Μάιντς, ενώ 12 λεπτά αργότερα, στο 59, ο Χόλτμπι από αρκετά δύσκολη θέση, πέτυχε το 3-1, δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στους γηπεδούχους. Η Χόφενχαϊμ αντέδρασε εκ νέου, και στο 64 μείωσε σε 3-2 με φάουλ του Σίγκουρτσον, για να έρθει όμως ο Σάρλε στο 74, από την βούλα του πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό Μάιντς – Χόφενχαϊμ 4-2.
Νίκη και για το Αμβούργο, που επικράτησε της Καιζερσλάουτερν με 2-1. Τϊποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη που θα έχει το παιχνίδι, καθώς η φιλοξενούμενη Λάουτερν ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, και συγκεκριμένα από το 3ο λεπτό, όταν και ο Λάκιτς σημείωσε το 0-1. 69ο λεπτό και το Αμβούργο φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Σκόρερ ο Κάσαρ, που με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Τελικά, την νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Τσούπο Μότινγκ με προβολή, 6 λεπτά πριν τα 90, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό Αμβούργο – Κάιζερσλάουτερν 2-1.
Φράιμπουργκ – Κολονία, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν το τέλειο ξεκίνημα, καθώς με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Ρόσενθαλ, στο 4 και το 11.
Η Κολονία, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Έτσι, αφού αρχικά μείωσε σε 2-1 στο 22 με τον Μοχάμαντ, κατάφερε τελικά να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 50 όταν ο Ματούσκ έγραψε το 2-2. Τελικά, η Φράιμπουργκ κατάφερε να φτάσει στην νίκη, όταν ο Σισέ, με το 7ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, έγραψε το τελικό 3-2 για την ομάδα του.
Νέα γκέλα για την Σάλκε, που γνώρισε την ήττα από την Νυρεμβέργη με 2-1. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Φραντς στο 62. 74ο λεπτό και ο ΧΟύντελαρ με πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αποτέλεσμα, όμως, το οποίο διατηρήθηκε για μόλις 10 λεπτά, καθώς στο 84 ο Γουλφ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, χάρισε το τρίποντο της νίκης στην Νυρεμβέργη, πραγματοποιώντας το τελικό 2-1.
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ, μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1. Οι Λύκοι προηγήθηκαν με την συμπλήρωση 27 λεπτών αγώνα, με τον Κάχλενμπεργκ, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Μαρξ στο 65.
Τέλος, σπουδαία νίκη σημείωσε η Στ. Πάουλι, που επικράτησε, και μάλιστα εκτός έδρας, του Αννόβερο, με 0-1, χάρη σε τέρμα του Έμπερς από το 6ο μόλις λεπτό.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου