Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Μεγάλη νίκη με 77-66 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου πήρε ο Ίκαρος Καλλιθέας, που στη σπουδαιότερη στιγμή της ιστορίας του, προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι "νεοφώτιστοι" είχαν πολύ καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές, ειδικά στο δεύτερο μέρος και δείχνοντας ψυχραιμία καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Πολύ καλός για τους νικητές ήταν ο Τόμπσον με 19 πόντους και ο Καλαμπόκης με 14 ενώ για τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο Ελονού και ο Μπατής με 12 πόντους αντίστοιχα.
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Άρης την αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά του οποίου επικράτησε με σκορ 90-64 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Άρης δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά και έτσι προκρίθηκε εύκολα στους "8" του θεσμού.
Όπως με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο έτσι και σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ερμή ο Άρης με ένα σερί και πάλι της τάξης του 18-0 επικράτησε με 90-64.
Μετά και από αυτά τα παιχνίδια ολοκληρώθηκε η Β' φάση του Κυπέλλου η οποία απαρτίζεται από τους: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Μαρούσι, Πανελλήνιο, ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Άρης και Ίκαρος। Η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει την Τετάρτη (12:00) στα γραφεία της ΕΟΚ.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου