Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ स्टॉप...


Μετά το τέλος της κατάληψης των γραφείων της ΓΓΑ, η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού συνεδρίασε και χορήγησε πιστοποιητικό σε δύο ακόμα ομάδες. ΑΕΚ και Ηρακλής συμπλήρωσαν τις ελλείψεις που παρουσίαζε ο φάκελός τους και κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, που αρχίζει το άλλο Σαββατοκύριακο. Παρά την καθυστέρηση, η ΑΕΚ και ο Ηρακλής κατάφεραν τελικά να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής και το μόνο που τις απασχολεί πλέον είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία τους στην φετινή Α1.
Το Μαρούσι είναι πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Παρά τις διαβεβαιώσεις των Γκάμαρη, Μαρή, Ερασιτέχνη και Δήμου ότι σήμερα θα ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση και θα ήταν όλα έτοιμα, εντούτοις δεν ήταν και η Επιτροπή δεν έδωσε το πιστοποιητικό. Αντιθέτως έδωσε μία ακόμα ευκαιρία, την τελευταία προφανώς, στην ομάδα των Β. Προαστίων να παρουσιάσουν πλήρη φάκελο. Αυτό θα πρέπει να έχει συμβεί ως την Παρασκευή, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου η ΕΕΑ.
Αν και πάλι το Μαρούσι φανεί ασυνεπές, τότε δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Αν συμβεί αυτό, η Α1 θα διεξαχθεί φέτος με 13 ομάδες (δεν θα ανέβει δηλαδή άλλη ομάδα από την Α2), μια και σε αυτό συμφώνησαν την περασμένη Πέμπτη τα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ.
Πάντως σε αντίθεση με την εικόνα του απόλυτου χάους στην ομάδα του Αμαρουσίου ο Άρης Βωβός, χωρίς την συνεργασία απ’ότι φαίνεται των Μαρή-Γκάμαρη, βρίσκεται σε αναζήτηση καινούργιου προπονητή ως διαδόχου του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Νίκου Λινάρδου. Το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του Γιώργου Καλαφατάκη που έχει συνηθίσει πλέον στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων στην πολυετή καριέρα του.
Ο έμπειρος προπονητής, συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Άρη Βωβού, Παναγιώτη Αλεξανδρή και τον νέο γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Στάθη Μόκα όπου και συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας, παρότι στη συνάντηση δεν έδωσε το παρών κάποιος εκπρόσωπος των Θανάση Μαρή και Γιώργου Γκάμαρη.


Γιάννης Ράπτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου