Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ




ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Είναι λογικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης να είναι ενθουσιασμένος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Και αυτό είναι το ενδιαφέρον του Βάσκου τεχνικού για τα τμήματα υποδομών, αλλά και το ρίσκο που πήρε με τον Φετφατζίδη και τελικά δικαιώθηκε.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βαλβέρδε στην προηγούμενη θητεία του στον σύλλογο δεν έδωσε και μεγάλη προσοχή στις Ακαδημίες και στο πλούσιο υλικό που υπήρχε, γιατί όλο το βάρος το είχε δώσει στην επαγγελματική ομάδα.
Όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και έχει αλλάξει φιλοσοφία, όχι τόσο γιατί είναι επιθυμία της διοίκησης, αλλά γιατί πραγματικά μετά την τοποθέτηση του Μαρινάκη «εσύ είσαι αφεντικό και κάνεις ότι νομίζεις» δείχνει απελευθερωμένος, χωρίς άγχος και πίεση.
Και από τις πρώτες κουβέντες που του είπε στην προχθεσινή συνάντηση που είχαν στο Ρέντη, ήταν η ικανοποίηση του για την προώθηση του Φετφατζίδη, αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τα τμήματα υποδομών.
Μεγάλη είναι η «κάψα» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να βγάλει ο Ολυμπιακός δικά του παιδιά και φαίνεται ότι το μήνυμα το έχουν πάρει όλοι στον σύλλογο.
Τετ α τετ και με τον Χέρμαν Βερμιούλεν θα έχει ο Βαλβέρδε , αλλά και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καθορίσουν ένα πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου