Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ!

Οι περισσότερες ομάδες της Α1, εκμεταλλευόμενες την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1, προχωράνε σε μεταγραφικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής.

Ο Αλέξης Κυρίτσης είναι και τυπικά παίκτης του Ηλυσιακού αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του και όπως δήλωσε ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας. Ταυτόχρονα ο Μίροσλαβ Τόντις θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας των Ιλισίων. Ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ με θητεία σε Κολοσσό και Ολύμπια Λάρισας αποτελεί τον εκλεκτό του Βασίλη Φραγκιά για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και σύντομα το ζήτημα αναμένεται και τελειώσει και τυπικά.

Την ίδια στιγμή μια ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Μπάρλου βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται εδώ και αρκετό καιρό, και αναμένεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ο Πανιώνιος θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του με τη δύναμη, την ποιότητα και την εμπειρία του πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Πατρών.

Για την απόκτηση σέντερ, θα διατεθούν τα εναπομείναντα χρήματα του προϋπολογισμού του Αμαρουσίου. Αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση του τεχνικού της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος ωστόσο δεν έχει βρει ακόμα κάποιον παίκτη που να τον ικανοποιεί. Επιπλέον, είναι πιθανό, ανάλογα με την αγωνιστική εικόνα που θα δείξει η ομάδα στο πρωτάθλημα, να γίνει προσπάθεια για ακόμη μια προσθήκη.

Τέλος μετά από συζητήσεις αρκετών ημερών, οριστικοποιήθηκε το "διαζύγιο" μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και του Κέλβιν Λιούις. Ο 22χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και επέστρεψε στις ΗΠΑ.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου