Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα βρήκαν οι "αιώνιοι" στα μέτρα ασφαλείας


Στο μπούθ της θύρας 25 πάνω από τα δημοσιογραφικά θα φιλοξενηθούν τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός , όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη σύσκεψη για τα μετρά ασφάλειας του ντέρμπι αιωνίων που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής, ενώ ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους ερυθρόλευκους για το αν θα αποδεχτούν την πρόσκληση του Νικόλαου Πατέρα προκειμένου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα επίσημα του Σταδίου.

Γ. Μώραλής…
«Το θέμα δεν συζητήθηκε γιατί δεν αφορά τα μέτρα ασφαλείας. Και οι δύο ομάδες έχουν κρίσιμους αγώνες το Σαββατοκύριακο και οι δύο μεγαλομέτοχοι θα το δουν από Δευτέρα».

Οι ερυθρόλευκοι , οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους κύριους Μώραλη, Μπαλώκα και Τσιρώνη, επικαλέστηκαν τον κανονισμό που αναφέρει πως οι γηπεδούχοι πρέπει να παραχωρήσουν στους φιλοξενούμενους το κεντρικό μπούθ του σταδίου, το όποιο βρίσκεται πάνω από τα επίσημα, όμως ο Παναθηναϊκός που εκπροσωπήθηκε από τους κ. Ζαβραδινό και Πέτσο, επειδή το χρησιμοποιεί για τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου αρνήθηκε και έτσι αποφασίστηκε μετά από αίτημα του Ολυμπιακού να παραχωρηθεί αυτό που βρίσκεται πίσω από τα δημοσιογραφικά και όχι αυτό της θύρας 29. Παράλληλα δόθηκαν και εγγυήσεις από την Ελληνική Αστυνομία και τον Ταξίαρχο κ. Ζουμπούλη πως θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε η αποστολή των ερυθρόλευκων να προστατευθεί, ενώ αποφασίστηκε φέτος να ανοίξει και η φισούνα.

Γ. Μώραλης… «Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα και συμφωνήσαμε σε όλα. Αν τηρηθούν τα μέτρα και η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της θα δούμε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς ασφάλειας».

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αστυνομία και Σουπερ Λιγκ την οποία εκπροσώπησε ο κ. Μαχαίρας έκαναν έλεγχο στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα είναι το που θα σταθμεύσει το πούλμαν της ερυθρόλευκης αποστολής, κάτι που θα ληφθεί μετά από συνεννόηση του κ. Τσιρώνη με της ΕΛ.ΑΣ, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα περσινά έκτροπα… Ο Ολυμπιακός θα πάρει 20 προσκλήσεις, ενώ ο κ. Μώραλης μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, σχολίασε και τις έρευνες τις αστυνομίας σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών… «Να γίνονται πιο συχνά και να μην είναι επιλεκτικοί...»

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου