Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ...


Ένα νέο σύμμαχο έχει στην υπερασπιστική γραμμή του για τα επεισόδια στον 4ο τελικό του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που υποστήριζαν οι Πειραιώτες εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή τα επεισόδια στο ΣΕΦ προκλήθηκαν από οπαδούς που είχαν βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ χωρίς εισιτήριο. Η ΕΛ.ΑΣ δικαιώνει απόλυτα τους Πειραιώτες, αφού στην απολογία τους είχαν αναφέρει πως στο ΣΕΦ είχαν εισέλθει οπαδοί χωρίς εισιτήρια με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια. Αυτό δηλαδή που λέει και η Αστυνομία.
Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και έχει κάνει ήδη έφεση στο ΑΣΕΑΔ. Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν την απόφαση έχοντας πλέον την υποστήριξη και της αστυνομίας.
Στα μεταγραφικά των πειραιωτών, δανεικός για ένα χρόνο στον Άρη θα παίζει ο Κώστας Σλούκας, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι και το μόνο πράγμα που απομένει για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης. Οι κιτρινόμαυροι μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Δημήτρη Βεργίνη έψαχναν για πλέι μέικερ και η συγκυρία ήταν ιδανική. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε μεταφέρει στον νεαρό άσο πως καλό θα ήταν να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα που θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα γύριζε στην ομάδα του Πειραία ακόμα πιο έτοιμος. Έτσι ο Άρης κινήθηκε γρήγορα και με τις σωστές κινήσεις συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.
Στο Μαρούσι των πολλών και άλυτων προβλημάτων, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου Θανάσης Μαρρής δεσμεύτηκε εγγράφως, κάτω από πιέσεις, ότι εάν δεν καταθέσει 65.000 ευρώ για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής, ακυρώνεται το προσύμφωνο για τη μεταβίβαση των μετοχών του Άρη Βωβού, παύεται από το αξίωμά του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΚΑΕ για τη συγκρότηση νέου προεδρείου.
Στον Πανελλήνιο η ιστορική μετακόμιση της ομάδας στη Λαμία ολοκληρώθηκε με την αποστολή να κάνει την πρώτη της προπόνηση στο "Χαλκιοπούλειο" και ο κόσμος να την υποδέχεται ζεστά. Επίσημα πλέον οι "Ολυμπιονίκες" θα έχουν ως έδρα τους την Λαμία ελπίζοντας σε καλύτερη ανταπόκριση του κόσμου από αυτή που είχαν στην Κυψέλη.
Έπειτα από τον άδοξο αποκλεισμό του Πανιωνίου από το Κύπελλο Ελλάδας, άπαντες στους Νεοσμυρνιώτες ευελπιστούν η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο τουρνουά "Τ. Κουταλιανός", λίγες μέρες πριν την έναρξη της Α1. Αν και το τουρνουά αυτό, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ένα συνηθισμένο τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για την ομάδα του Πανιωνίου είναι ένα κρίσιμο τεστ για την παρουσία όλων στην ομάδα.
Τέλος λίγα λεπτά μετά το τέλος του εύκολου φιλικού παιχνιδιού, όπως αποδείχτηκε με την ΑΕΚ στη οποία ενσωματώθηκε έστω και αργά και ο Άντονι Γκράντι, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ηρακλή με τον 22χρονο γκαρντ Ματ Μπόλντιν. Ο τελευταίος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Γκονζάγκα έχοντας 16 πόντους, 4 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Δεν επιλέχθηκε στο ντράφτ, ωστόσο προσπάθησε να εξασφαλίσει συμβόλαιο στους Σικάγο Μπούλς, δίχως όμως να τα καταφέρει.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου