Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι για τον ερασιτέχνη!!!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό μετά την παραίτηση του προέδρου Γιάννη Συγγελίδη.
Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Α αντιπρόεδρο Γιώργο Γλου να αναλαμβάνει δράση προσπαθώντας με επιστολές που έστειλε στους Ευάγγελο Μαρινάκη, στους αδελφούς Αγγελόπουλους και στον Σωκράτη Κόκκαλη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι και οι τρεις ισχυροί ερυθρόλευκοι παράγοντες είναι διατεθειμένοι για μια ακόμα φορά να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έτσι ώστε, να ξεπεραστεί η κρίση αρχικά.
Το βράδυ της Τετάρτης στις 8 θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ στα γραφεία του συλλόγου με τον Α αντιπρόεδρο κ Γιώργο Γλού να ενημερώνει τα υπόλοιπα μέλη για την παραίτηση του Γιάννη Συγγελίδη. Παράλληλα θα συζητηθούν και τα επόμενα βήματα της διοίκησης ώστε να δοθεί αρχικά άμεση λύσει στα οικονομικά προβλήματα αλλά και να οριστεί Γ.Σ με θέμα εκλογές.
Το μεγάλο αγκάθι αυτί τη στιγμή στον ερασιτέχνη είναι το οικονομικό.
Το άνοιγμα που υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει άμεσα στους επόμενους τρεις μήνες να δοθούν τα μισά για τις υποχρεώσεις προς τους παίκτες προπονητές και τρίτους.
Φυσικά στο σχέδιο σωτηρίας για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό εκτός από τους επώνυμους Ολυμπιακούς που θα βγουν μπροστά περιλαμβάνεται και ο κόσμος.
Η ενεργοποίηση χιλιάδων ερυθρόλευκων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο ώστε να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο θα είναι η επόμενη κίνηση από τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ.
Τα όσα συμβαίνουν στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία και οι αθλητές του συλλόγου.
Πάντως γεγονός είναι ότι πλέον επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των αθλητών αφού οι περισσότεροι απ αυτούς είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και μετά την φυγή του κ Συγγελίδη ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου