Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ανησυχία για Ντεσπέιν στον Ολυμπιακό.


Μεγάλο προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό σχετικά με τη συμμετοχή του Ντεσπέιν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Κουβανός αθλητής είναι αβέβαιο για το αν μπορεί να αγωνιστή στο αγώνα του σούπερ καπ (15/10) με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την πρώτη περίοδο του πρωταθλήματος
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμα από την Κουβανική ομοσπονδία, τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες στην έκδοση δελτίου.
Το πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους είναι ότι σε μια εβδομάδα λίγη η προθεσμία και για τις 12 ομάδες της Α1,που μπορούν να καταθέσουν στην ΕΣΑΠ τα συμβόλαια των ξένων παικτών για τη νέα περίοδο
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Φλάβιο Γκουλινέλι, είναι ανήσυχος με την εμπλοκή που υπάρχει με τον Κουβανό και μελετάει το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει ή να τον διατηρήσει στις προπονήσεις ως τον Δεκέμβριο, που θα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.
Στον αγωνιστικό τομέα συνεχίζετε η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στην Πάτρα όπου θα δώσουν δύο φιλικά με την ΕΑΠ, την Παρασκευή και Σάββατο.

Το Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος αφού για μια ακόμα φορά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15ης του μήνα στη Σαντορίνη και όλοι ελπίζουν ότι ο αγώνας αυτός θα είναι γιορτή.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και ο ΕΣΑΠ, είχαν σειρά συναντήσεων το τελευταίο διάστημα με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά ιδιαίτερα, ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας και της διάθεσης των εισιτηρίων
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο σερβίς της χρονιάς για το πρωτάθλημα Volley League ΟΠΑΠ 2010-2011 έχει ξεκινήσει, αφού πραγματοποιήθηκαν στη Σαντορίνη συναντήσεις για οργανωτικά ζητήματα και θέματα ασφαλείας, ενόψει του αγώνα για το Σούπερ Καπ που θα φιλοξενηθεί στο κυκλαδίτικο νησί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.
Στη συνάντηση για τα θέμα ασφαλείας, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης και της ΕΣΑΠ.
Στη συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:
-Θα εκδοθούν 800 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, τα οποία θα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά από ένα συγκεκριμένο σημείο διάθεσης στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης.
-Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα ταυτοποιούνται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας τόσο κατά την αγορά τους, όσο και κατά την είσοδο των θεατών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης.
-Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους των δύο ομάδων.
-Θα γίνεται αυστηρός έλεγχος, κατά τη διάρκεια της εισόδου των θεατών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε αντικειμένου, το οποίο θα θεωρηθεί επικίνδυνο από την Αστυνομία.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου