Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ερυθρόλευκη πανστρατιά για την υποστήριξη του Ολυμπιακού.


Κάλεσμα σε όλους τους αγνούς ερυθρόλευκους φιλάθλους να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο ώστε να βγει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει έλθει απευθύνει η διοίκηση του σωματείου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα έξω από το Red Store, για εφτά ώρες (12:00-19:00) το τμήμα μελών του Ολυμπιακακού Σ.Φ.Π. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Με σύνθημα «Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!», το τμήμα μελών καλεί όλους τους φιλάθλους να προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας με τη μορφή της παροχής οικονομικής ενίσχυσης.

Οι φίλοιτης ομάδας μπορούν όποια στιγμή θέλουν να περάσουν από το φαληρικό γήπεδο και να εγγραφούν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Ερασιτέχνη. Ωστόσο, υπάρχει και άλλος τρόπος: όσοι φίλαθλοι δεν έχουν τα 60 ευρώ που απαιτούνται για την ετήσια συνδρομή, μπορούν να προσφέρουν στο σύλλογο το ποσό που αντέχει η τσέπη τους. Από ένα ευρώ έως όσα μπορεί ο καθένας. Να σημειωθεί πως κοντά στους φιλάθλους θα βρεθούν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού και σύσσωμη η ομάδα πόλο αντρών.

Αναλυτικά οι τέσσερις τρόποι για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Α. Με την εγγραφή/ανανέωση ως μέλος.
Β. Με την απόκτηση Συλλεκτικής (χρυσής, αργυρής, χάλκινης) κάρτας μέλους.
Γ. Παροχή οικονομικής ενίσχυσης.
Δ. Χορηγία.

Το προσεχές Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!»

Φώτης Ρουμελιώτης

1 σχόλιο:

  1. Εκατομμύρια δίνουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ κι αφήνουν τον Ερασιτέχνη στον απλό κόσμο.Ένας ακριβοπληρωμένος λιγότερος στο μπάσκετ κι άλλος ένας λιγότερος στο ποδόσφαιρο έφταναν και περίσσευαν για τη σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή