Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.
Ανησυχία για τον Φουστέρ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά και για τον Πάντελιτς, αφού λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ισπανός άσος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις προς το τέλος του αγώνα με τον Αρη, έκανε θεραπεία σήμερα, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος και ταυτόχρονα οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Πάντελιτς αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν είναι σίγουρο, ότι θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά και αύριο.
Η κατάσταση του Ζαϊρί, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο αριστερό πόδι στην σημερινή προπόνηση, δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά λογικά δεν θα παίξει κόντρα στην Ηλιούπολη Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού, που μάλλον θα μείνει εκτός, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος κόντρα στους «πράσινους» το Σάββατο.
Πάντως ο Βαλβέρδε στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες και να δει κυρίως τον Νέμεθ, που ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ.
Και όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, μπορεί να υπάρχει το ντέρμπυ, αλλά πρώτα υπάρχει το ματς με την Ηλιούπολη για το κύπελλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου