Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» ΒΕΡΜΙΟΥΛΕΝ


ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Τελικά πολύ ποιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το ραντεβού με τον Χέρμαν Βερμιούλεν που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες.
Είναι πλέον γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γερμανό προπονητή και ειδικό στα τμήματα υποδομών και έχει συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες.
Έτσι έχει αποφασίσει να φέρει στον σύλλογο τον Βερμιούλεν, αλλά πριν του είχε ζητήσει να ετοιμάσει μια έκθεση, για τα τμήματα των Ακαδημιών και ένα πλάνο για την σωστή λειτουργία.
Πάντως την Παρασκευή το βράδυ Μαρινάκης και Βερμιούλεν είχαν συνάντηση για δυο περίπου ώρες και συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν τα τμήματα υποδομών.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι ειπώθηκε, αλλά ο Μαρινάκης θα περιμένει την έκθεση του Γερμανού προπονητή, ενώ υπάρχει μια πληροφορία ότι του έχει γίνει ήδη πρόταση για να αναλάβει επικεφαλής και να οργανώσει όλα τα τμήματα.
Τι περιέχει ο «φάκελος» του Βερμιούλεν και τι έχει επισημάνει αυτές τιε ημέρες που ήτα στο Ρέντη.
Ότι υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα των νεαρών παικτών, αλλά θέλει περισσότερη οργάνωση και σκαουτιγκ σε όλη την Ελλάδα για να βρεθούν και άλλα ταλέντα.
Να αποκτηθούν νεαροί παίκτες από την επαρχία που θα διαμένουν στο Ρέντη και θα παρακολουθούνται καθημερινά από τους προπονητές.
Να γίνει ξεκαθάρισμα και να μειωθεί ο αριθμός των παιδιών(σε όλα τα τμήματα), αφού όσο λιγότερα είναι τόσο καλύτερη δουλειά θα γίνει
Να δημιουργηθούν άλλα δυο γήπεδα, γιατί το πρόβλημα είναι σημαντικό και να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι, όπου τα τμήματα κάνουν προπονήσεις, αλλά όχι στις καλύτερες συνθήκες.
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Βερμιούλεν θα παραδώσει τν έκθεση στον κύριο Μαρινάκη, που θα αποφασίσει για την συνεργασία, αλλά και τις αλλαγές στα τμήματα υποδομών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Μαρινάκης έμεινε ενθουσιασμένος από την συνάντηση με τον Βερμιούλεν, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για αξιόλογο άνθρωπο και γνώστη του αντικειμένου.
Ενώ και ο Βερμιούλεν διαπίστωσε ότι πραγματικά η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να ρίξει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής , όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου