Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στην τελική ευθεία ο Ερασιτέχνης.


Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό η πρόσκληση για την έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου για την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη.
Τα θέματα φυσικά που κυριαρχούν είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου αλλά και την εκλογή 14 τακτικών μελών και 5 αναπληρωματικών για την διοίκηση.
Με δεδομένο την επίσημη τοποθέτηση του Γιώργου Γλού ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι λίγα με αυτό του Γιάννη Κέντ τις τελευταίες ημέρες να είναι το φαβορί.
Μάλιστα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ ο κ Κέντ είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη όπου και είχαν συνομιλία για τα θέματα του ερασιτέχνη.
Φυσικά ο Γιάννης Κέντ ο οποίος καλύπτει την χορηγία της γυναικείας ομάδας πόλο και είχε αναλάβει στο παρελθόν να λύσει το πρόβλημα στην ανδρική ομάδα έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες όσο αναφορά την στήριξη που θα έχει αλλά και τους συνεργάτες του στο νέο Δ.Σ.
Από εκεί και πέρα και το όνομα του Γιώργου Λούβαρη έχει ακουστεί σαν μια αξιόπιστη λύσει αφού η εμπειρία του και η προσωπικότητα του είναι τέτοια που μπορεί να δώσει μεγάλο κύρος στο νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη.
Φυσικά στο ψηφοδέλτιο που αναμένεται να έχει λίγες και καλές υποψηφιότητες αναμένεται να μπουν και ονόματα επιφανών Ολυμπιακών από των ευρύτερο οικονομικό και πολιτικό χώρο και ονόματα ανθρώπων που κατά το παρελθόν έχουν δήξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και για την ΠΑΕ αλλά και τον ερασιτέχνη .
Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και του δημάρχου Πειραιά και παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Φασούλα αν και οι προθέσεις του αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Πάντως γεγονός είναι ότι από τα τωρινά μέλη του Δ.Σ φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα θέση υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό σχήμα.
Όσο αναφορά τις υποψηφιότητες όπως έγινε γνωστό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τις υποβάλουν το αργότερο δυο μέρες νωρίτερα δηλαδή μέχρι την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
Στην Γενική συνέλευση όμως εκτός από τις εκλογές και την ανάδειξη του προέδρου θα πρέπει να εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του 2009 και μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου του 2010.
Επίσης θα γίνει γνωστή και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για την απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 1/1/2009 μέχρι 4/11/2010.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου