Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤ ΕΝΤΙΕΝ

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι το κεντρικό πρόσωπο στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες και κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις του
Σύμφωνα με πληροφορίες, συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τον Κέβιν Μιραλάς έχουν στον Ολυμπιακό, το οποίο ο παίκτης έχει υπογράψει από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει το Ιανουάριο ο σύλλογος

Οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν άμεσα για την αγορά του Βέλγου μέσο επιθετικού, δίνοντας τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνήσει με τη Σεντ Ετιέν για την αψιών αγοράς του. Δεύτερον, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να περιμένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, πριν λήξει η προθεσμία που έχει συμφωνηθεί με τη γαλλική ομάδα. Τρίτον, μπορούν να το αφήσουν για μετά την 1η Ιανουαρίου, αλλά αν συνε4χίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Βέλγος ίσως οι Γάλλοι αρχίσουν να ζητούν περισσότερα χρήματα, η να έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, οπότε το θέμα θα μπερδευτεί….
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως εκτιμάει τα προσόντα του Μιραλάς και δεν είναι έτοιμος να εισηγηθεί την απόκτησή του στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Το συμβόλαιο αυτό ενεργοποιείται αυτόματα, με το που ο Ολυμπιακός ασκήσει την οψιόν και αγοράσει τον παίκτη από τη Σεντ Ετιέν. Το επόμενο διάστημα να υπάρξει νέα συνάντηση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Μιραλάς, προκειμένου να συζητηθούν οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Χωρίς οχτώ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πραγματοποιούνται από αύριο οι προπονήσεις της ομάδας, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Έτσι από σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του: τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μήτρογλου (Εθνική Ανδρών), τους Γιάννη Φετφατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο (Εθνική Ελπίδων) και Γιάννη Ποτουρίδη (Εθνική Νέων0.

Επίσης, ο Ντένις Ρόμενταλ έχει κληθεί στην εθνική Δανίας και ο Μπάλαζ Μεγιέρι στην Ελπίδων της Ουγγαρίας.

Στην Ελλάδα θα παραμείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε αποβληθεί το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί στους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2012, ενώ ο Μιραλάς (στην εθνική Βελγίου) και ο Νέμεθ (στην Ελπίδων της Ουγγαρία) δεν κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους.
Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα αυτό και να βελτιώσει ακόμα κάποια στην εικόνα της ομάδας.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου