Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ Αμαρουσίου, παρουσία 150 φίλων της ομάδας, νέος πρόεδρος ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο Άρης Βωβός ακύρωσε το προσύμφωνο με τον Θανάση Μαρή, που προσπάθησε να παραστεί με τον αδελφό του, αλλά τελικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στην αίθουσα. Στο τέλος, μάλιστα φυγαδεύτηκαν και γλίτωσαν τα χειρότερα από τους περίπου 150 φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εξελίξεις.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πλέον, θα είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να δώσει λύσεις από εδώ και πέρα, προκειμένου η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τους τελευταίους μήνες. Η επιλογή αυτή του νέου προέδρου μόνο τυχαία δεν είναι αφού η σχέση του με το Μαρούσι είναι πολύ δυνατή, καθώς έχει αγωνιστεί και στην ομάδα μπάσκετ όταν εκείνη έπαιζε στην Β' Εθνική.
Ο πρώτος στόχος που έθεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ως πρόεδρος της ΚΑΕ είναι σύμφωνα με την πρώτη δήλωση του: "Πρώτη μας κίνηση είναι να κάνουμε... απολύμανση"! Και δεν εξέφραζε, φυσικά, τίποτα άλλο από την ανακούφιση του ίδιου, αλλά και όλων στο Μαρούσι για την οριστική απομάκρυνση των Γκάμαρη-Μαρή, οι οποίοι μέχρι την ύστατη ώρα προσπαθούσαν να αγκιστρωθούν στην ΚΑΕ.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί η στάση που κράτησαν οι οπαδοί του Αμαρουσίου απέναντι στον Άρη Βωβό. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αποθεώθηκε από τους παριστάμενους μετά το αίσιο τέλος που είχε η ιστορία με τους Μαρή-Γκάμαρη και μάλιστα δεν δίστασε να δώσει την υπόσχεση πως "αν του χρόνου είναι καλά τα πράγματα, δεν αποκλείεται να επιστρέψω".



Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου