Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α1

Η συμμετοχή του Αμαρουσίου στην φετινή Α1 μπορεί να φαινόταν εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, την καθοριστική συμβολή του μέχρι πέρυσι γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναγιώτη Αλεξανδρή, και την ουσιαστική αρωγή του Άρη Βωβού, οι Μαρουσιώτες συγκέντρωσαν ουσιαστικά σε μία μέρα 65.000 Ευρώ.
Το Μαρούσι, κατέθεσε την εγγυητική επιστολή των 65।000 ευρώ στην ΕΕΑ και πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής του που του επιτρέπει να αγωνιστεί κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Πάντως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων όσων αγαπούν το Μαρούσι θα πρέπει να συνεχιστούν και μάλιστα σε ακόμα πιο έντονο βαθμό, καθώς θα δοθεί πραγματικός αγώνας δρόμου για να υπάρξει ομάδα που θα αγωνιστεί στις 16 του μήνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τη δύσκολη αυτή προσπάθεια θα αναλάβει ο εμπειρότατος Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος μετά από επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας συμφώνησε να αναλάβει το δύσκολο έργο σε πρώτη φάση να χτίσει ένα σύνολο σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο "τίγρης" έρχεται την στην Αθήνα για να πιάσει άμεσα δουλειά, άλλωστε χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Ο Αλεξανδρής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των βορείων προαστίων. Σημαντικό ρόλο στην αποδοχή της πρότασης που του έγινε ήταν το γεγονός ότι στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της ομάδας, την διετία 1999-2001, είχε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα.
Πάντως η αλλαγή σκηνικού στο Μαρούσι και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή φέρνει ξανά στα βόρεια προάστια τον Σταύρο Ελληνιάδη. Με τον ρόλο του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ επιστρέφει στον σύλλογο ο Ελληνιάδης που είχε παραιτηθεί, διαβλέποντας την θύελλα των Μαρή-Γκάμαρη που έφερε τον σύλλογο στο χείλος του γκρεμού.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που το Μαρούσι, παρά τις προσπάθειες που σίγουρα θα γίνουν, δεν μπορέσει να δημιουργήσει ομάδα μέχρι την επόμενη Τρίτη (12/10) τότε είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο που όπως είναι γνωστό είναι προγραμματισμένο για την επομένη (13/10).



Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου