Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωγή στη Πράσινη...


Αγωγή και μήνυση κατά της εφημερίδας "Πράσινης", που ιδιοκτησιακά σχετίζεται με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητώντας ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη την οποία υποστηρίζουν πως υπέστησαν από δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικητικοί ηγέτες του πειραϊκού συλλόγου εστιάζουν τν προσοχή τους σε δημοσίευμα της 7ης , 8ης και 9ης Ιουνίου 2010, υποστηρίζοντας πως οι χαρακτηρισμοί αλήτες και αποβράσματα της κοινωνίας αναφέρονται σ' αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση":

"Με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ της 6.6.2010 μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τα play offs και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα.
Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε από τις 23/6/2010 στην ποινική και πολιτική δικαιοσύνη για την επιβολή των δεουσών κυρώσεων σε βάρος όσων παράγουν λάσπη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μας. Το ποσό που θα μας επιδικασθεί θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς".

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου