Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μια εβδομάδα άδεια ο Νίλσεν


Ο νέος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Ματ Νίλσεν ,πήρε μερικές ημέρες άδεια για να ξεκουραστεί από τις προπονήσεις των Πειραιωτών , έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας και στις 14 του μήνα θα μπει στις προπονήσεις μαζί με Μπουρούση και Σπανούλη.

Ο Αυστραλός ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του θα ξεκουραστεί για μερικές ημέρες και μετά θα μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα το φιλικό παιχνίδι που θα γινόταν την Τετάρτη με αντίπαλο το Μαρούσι αναβλήθηκε λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στην ομάδα των βορείων προαστίων. Στη θέση του, προγραμματίστηκε φιλικό με τον Ίκαρο Καλλιθέας την Πέμπτη στις 16/9.

Άρα , το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 10/9 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, θα ακολουθήσει αυτό που προγραμματίστηκε την Δευτέρα κόντρα στον Άρη (12/9) και στη συνέχεια θα γίνει εκείνο με τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο οποίο θα είναι σίγουρα παρών και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιας και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου