Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ ΓΚΟΛ...»


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΥΠΟ


Αποφασισμένος να «βάλει το χεράκι του» με πολλά γκολ και να βοηθήσει στην επιστροφή του Ολυμπιακού για την κορυφή δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς στον σερβικό Τύπο. Ο 32χρονος επιθετικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει συναντήσει στη νέα του ομάδα και φάνηκε να γνωρίζει καλά ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ειναι κάτι παραπάνω απο υποχρέωση,τοσο για τον ιδιο, οσο και για τους συμπάικτες του.

«Έχω υπογράψει για 2+1 χρόνια. Όλα είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, όπως θα ευχόμουν να είναι. Γνώριζα πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πολύ σοβαρή και οργανωμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ένας τέτοιος σύλλογος προσφέρει πολλές δυνατότητες και η φετινή περίοδος θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή, όταν κατέλαβε την πέμπτη θέση. Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί η μετριότητα, μετρούν μόνο οι τίτλοι, συνεπώς υπάρχει συνεχής πίεση. Πριν πάω στην ομάδα, αυτή αποκλείστηκε από την Ευρώπη και αμέσως άλλαξε προπονητή. Τώρα στόχος είναι οι δύο εγχώριοι τίτλοι. Προχωράω βήμα-βήμα, αλλά με πίστη στις δυνατότητές μου και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Πάντελιτς.

Όσο για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ανέφερε: «Ήμουν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ηρακλή κι έπαιξα λίγο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειάστηκε να μπω στο τελευταίο ημίωρο. Στη δεύτερη αγωνιστική δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθώ, γιατί παίζαμε στην έδρα μας και είχαμε καλή απόδοση. Όλο το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις, αλλά μου έλειπε αγωνιστικός ρυθμός. Πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό έκανα καλή δουλειά για 5-6 μέρες στις προπονήσεις και στο παιχνίδι πέρα από το γκολ είχα μία ακόμη καλή ευκαιρία και κάποιες καλές πάσες. Τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ελλάδα είναι πάντα δύσκολα. Οι αντίπαλοι κλείνονται στην άμυνα και τα ματς κρίνονται στο γκολ. Αυτό ισοδυναμεί με τρεις βαθμούς».

Για το γκολ που πέτυχε στις Σέρρες ανέφερε: «Δεν είδα το τέρμα καθαρά και αποφάσισα να ντριμπλάρω τον τερματοφύλακα Δεν ήταν λάθος, ήταν θέμα εμπειρίας. Θα πετύχω κι άλλα γκολ», ενώ για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο χαιρέτισε τους φίλους του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι είπε: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδέρφια μας, ορθόδοξοι, και είναι φίλοι με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα».
Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο οποίο αναμένετε ο κόσμος του Ολυμπιακού να δώσει το παρόν και τα εισιτήρια να εξαντληθούν, αφού θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα χρόνια, με γεμάτες τις εξέδρες και τον κόσμο «διψασμένο» για να δει τον νέο Ολυμπιακό.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου