Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ


Ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την παραίτηση του προπονητή του Αμαρουσίου Γιώργου Μπαρτζώκα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Γιώργος Γκάμαρης τόνισε με δήλωσή του ότι όλες οι εκκρεμότητες θα διευθετηθούν σύντομα. Στο μεταξύ, την παραίτησή του από την θέση του προέδρου στον Ερασιτέχνη Γ.Σ. Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Κώστας Κουτσούκος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι μια κίνηση συμπαράστασης στον Γιώργο Μπαρτζώκα".
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι: "Πολύ σύντομα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την ΚΑΕ θα τακτοποιηθούν. Την ηρεμία της ομάδας , όπως και τους αγωνιστικούς της στόχους δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν.
Ο μέχρι χθες προπονητής της ομάδας μας, επέλεξε άλλο δρόμο για λόγους που γνωρίζουν εκείνοι που τον παραπλάνησαν. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτοί που παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της, θα διαψευσθούν αφού η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία που έχει χαράξει. Ήδη , το Μαρούσι έχει προχωρήσει στην επιλογή του προπονητή που θα ανταποκριθείς στους στόχους του".
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Γιώργος Γκάμαρης, δήλωσε: "Δεν έχουμε καλά-καλά αναλάβει και ήδη μας βάφτισαν ασυνεπείς. Κάν’τε μια βόλτα από τις άλλες ομάδες και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Μπορεί να είμαι νέος, αλλά τουλάχιστον οι συνεργάτες μου, οι Αφοί Μαρρή είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους δεν βλάπτει".
Πάντως, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπό την πίεση των εξελίξεων κάλεσε σε συνάντηση τόσο τον Γιώργο Γκάμαρη, όσο και τον Άρη Βωβό για να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Όνομα: Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου