Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Μαρινάκη-Πατέρα, τελος ο Δαλούκας


Μυστική συνάντηση μεταξύ Μαρινάκη και Πατέρα το βράδυ της Δευτέρας αποκάλυψε η εφημερίδα «Φως». Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως είναι γνωστό διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται πως συναντήθηκε με τον Νικόλαο Πατέρα, ώστε να συζητήσουν από κοντά τα θέματα που αφορούν τόσο την ελληνική διαιτησία, όσο και το φετινό πρωτάθλημα της Superleague. Οι δυο άνδρες σε μια προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους που ανέβηκαν στα ύψη μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Δαλούκας, με το οποίο οι πράσινοι κατάφεραν να δραπετεύσουν από το Κλεάνθης Βικελίδης με τρεις βαθμούς, συναντήθηκαν και συνομίλησαν για περίπου τρεις ώρες και αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή γραμμή στο μέτωπο της διαιτησίας, καθώς θεωρούν ότι τα διαιτητικά λάθη βλάπτουν και τις δύο ομάδες και θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ την λήψη αποφάσεων για την εξάλειψη του φαινομένου. Ήδη ο Μαρινάκης το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον Σοφοκλή Πιλάβιο στο γραφείο του και ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση και να πάρει δραστικά μέτρα, για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πάντως ο Γιωργής Δαλούκας πρόλαβε τις εξελίξεις και έθεσε εαυτών εκτός Σούπερ Λιγκ. ο διεθνής ρέφερι με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης έκανε γνωστό πως η αξιοπρέπεια του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει μετά από την λάσπη που δέχθηκε, αποφασίζοντας να μην μετέχει σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Δαλούκα….

"Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετά τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά".


Στο μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλοντας να ενημερώσει όλα τα μέλη της Σουπερ Λιγκ για την συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της Λίγκας, στο οποίο αναμένεται να θέσει το θέμα της διαιτησία ζητώντας από τους υπόλοιπους να πάρουν θέση. Παράλληλα εκτός από το θέμα της διαιτησίας θα γίνει ενημέρωση για την συνάντηση που είχε η επιτροπή που έχει συσταθεί από την λίγκα με την ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θα πραγματοποιηθεί η εκλογή των μελών της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής όπου πλέον θα αποτελείται από δυο δικαστικούς και έναν δικηγόρο και θα εγκριθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Σουπερ Λιγκ.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου