Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με ένα περισσότερο επιθετικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαβλέρδε, στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μόνο έναν αμυντικό χαφ στο κέντρο - όπως έκανε πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Βαλβέρδε εκτός του ανασταλτικού μέσου θα βάλει τον Ιμπαγάσα στον άξονα για να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας. Ο Αργεντίνος δίνειποιότητα στο παχνιδι του Ολυμπιακού και αυτο το ξερει ο Ισπανός τεχνικός που φαίνεται οτι ηρθε ο καιρός να του δώσει θεση στην βασική ενδεκάδα.

Δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να δώσει φανέλα βασικού και στον Ρόμενταλ, αν και ο Φετφατζίδης στη συγκεκριμένη θέση δείχνει ότι κόντρα σε κλειστές άμυνες μπορεί να βοηθήσει περισσότερο।



Στη διάθεση του Βαλβέρδε αναμένεται να τεθούν ο Μοϊσές και ο Ριέρα, ενώ ο Φουστέρ δεν έχει κανένα πρόβλημα। Ο πρώτος δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ανέφερε πως αύριο θα προπονηθεί κανονικά। που επέστρεψαν τραυματίες απο τις Σερρες
.
Ο δεύτερος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, όμως το Σάββατο αναμένεται να δώσει το «παρών» κόντρα στον Αστέρα. Όσον αφορά τον Νταβίδ Φουστέρ και το αιμάτωμα που είχε στο ισχίο, αυτό υποχώρησε. Ετσι, χθες ο 28χρονος Ισπανός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δίχως κανένα πρόβλημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου