Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΛΗΣ

Συνάντηση με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δείγμα ότι ο Ισπανός δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες και ότι έχει σκοπό να συνεργαστεί πολύ σοβαρά με τους προπονητές.
Ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Αλέξη Αλεξανδρή και τους προπονητές, παρουσία μάλιστα και του Γιάννη Μωραλη που εκπροσωπούσε την διοίκηση.
Ο Βαλβέρδε ενημερώθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στα τμήματα υποδομών, αλλά και τον τρόπο που δουλεύουν οι προπονητές, ενώ είχε περισσότερη συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας των νέων Αλέξη Αλεξανδρή, κυρίως για να του μεταφέρει τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα, αλλά και την νοοτροπία που πρέπει να μεταφέρει στους νεαρούς παίκτες.
Από πλευράς του κύριου Μώραλη έγινε γνωστό ότι η διοίκηση ρίχνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομών και επιθυμία του κύριου Μαρινάκη είναι να προωθηθούν νέα παιδιά στην επαγγελματική ομάδα.
Αλλά και ο ίδιος ο Βαλβέρδε με την κίνηση του αυτή δείχνει το πόσο έχει αλλάξει στις σκέψεις του που αφορούν τα τμήματα υποδομών και θέλει όσο τίποτα να αξιοποιηθεί το καλό έμψυχο υλικό που υπάρχει στα τμήματα του συλλόγου

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου