Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Θετικό το πρώτο δείγμα


Με 3-1 σετ(27-25, 19-25, 25-23, 28-26) επικράτησε ο Ολυμπιακός του Α.Ο. Κηφισιάς στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν ως εξής: Φιλίποφ(πασαδόρος), Σζάρεκ(διαγώνιος), Κοκκινάκης(ακραίος), Σωτηρίου(ακραίος), Ανδρεάδης(κεντρικός), Κραλ(κεντρικός), Κουζούνης(λίμπερο)/ Παπάζογλου(κεντρικός).
«Είμαι χαρούμενος που οι νεαροί παίκτες μας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ευχαριστημένος που γενικά η ομάδα πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα» δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής της ομάδας μας Φλάβιο Γκουλινέλι. Από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο. Κηφισιάς, Σωτήρης Δρίκος είπε: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι με πολύ ένταση και είχαμε την ευκαιρία και οι δύο προπονητές να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ελπίζω να το επαναλάβουμε».
Η σύνθεση του Α.Ο.Κηφισιάς: Νικολάκης, Μπέλος, Ιωάννου, Σάκι, Καλαϊτζίδης, Παπαγγελόπουλος, Ταμπουρατζής(λίμπερο)/ Ντάγκουμπιτς, Γεωργάς, Καρακίτσος, Γκόρτσανιουκ, Βολουδάκης.
Δηλώσεις....
Ανδρέας Ανδρεάδης: «Παρά το γεγονός ότι παίξαμε με πολλές ελλείψεις πιστεύω ότι είχαμε καλή απόδοση. Βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».
Ντίμα Φιλίποφ: «Μία πρώτη γεύση από αγώνες ήταν το φιλικό με την Κηφισιά. Το σημαντικό είναι ότι αγωνιστήκαμε καλά και προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του κ. Γκουλινέλι. Το γεγονός ότι παρουσιάστηκε σήμερα μία νεανική ομάδα μόνο κέρδος είναι για τον Ολυμπιακό».
Μενέλαος Κοκκινάκης: «Αυτά τα παιχνίδια είναι αναγκαία για να εντοπίζουμε και εμείς και το τεχνικό επιτελείο τις αδυναμίες και το επίπεδο που βρισκόμαστε. Παίξαμε καλά αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη».
Λούκας Σζάρεκ: «Η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις φάνηκε ότι αποδίδει. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα καθώς ήταν το πρώτο φιλικό. Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε ατομικά και φυσικά ως ομάδα».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου