Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γραφείο παραπόνων η ΕΠΟ


Σε γραφείο παραπόνων για την διαιτησία έχει μετατραπεί το γραφείο του Προέδρου της ΕΠΟ. Την Τρίτη το μεσημέρι ήταν η σειρά του Σταύρου Αδαμιδη να επισκεφτεί τον Σοφοκλή Πιλάβιο και να του ζητήσει να διαγραφεί από τους πίνακες διαιτησίας ο Μιχάλης Κουκουλάκης , με αφορμή τα τραγικά λάθη που έκανε στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ο Πρόεδρος του δικέφαλου, ο οποίος δεν δέχθηκε τη συγνώμη του διαιτητή, κατάλαβε μετά από συζήτηση που είχε και με τον Πιλάβιο, αλλά και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Βασίλη Τεροβίτσα πως δεν μπορεί η ΕΠΟ να προχωρήσει στην καρατόμηση του διεθνή ρέφερι, έκτος αν ο ίδιος δηλώσει παραίτηση, όπως πρόσφατα έκανε ο Γιώργος Δαλούκας… «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα διαιτητεύσει άλλο φέτος».

Ο κ. Αδαμίδης μετά από την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ αναφέρθηκε στο τι θα κάνει η ΑΕΚ σε περίπτωση που αδικηθεί ξανά από την διαιτησία, αλλά και για το αν θα κινηθεί νομικά κατά του Ηρακλειώτη ρέφερι… «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Τις επόμενες μέρες πιθανότατα να περάσουν από το γραφείο του Πιλάβιου και οι Κώστας Πηλαδάκης και Γιάννης Κόντης, για να διαμαρτυρηθούν για την διαιτησία, ενώ αναφορικά με το θέμα του Κουκουλάκη, πρόθεση της ΚΕΔ είναι να τιμωρήσει τον διεθνή ρέφερι αφήνοντας τον εκτός ορισμών για περισσότερο από δυο μήνες. Την ίδια ώρα η Πειθαρχική επιτροπή της Σουπερ Λιγκ κάλεσε τον Πρόεδρο της ΑΕΚ σε απολογία, καθως ο Κουκουλάκης εχεί γράψει στο φύλλο αγώνος πως ο Αδαμίδης εισήθλε στο δωμάτιο των διαιτητών μετα την λήξη της αναμέτρησης και επιτέθηκε φραστικά στον ίδιο. Παράλληλα το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο έχει καλέσει σε απολογία και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Καβάλα, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Μιχάλης Μουσελίμης

1 σχόλιο:

  1. Απλώς έχω μια απορία: Δεν ντρέπεται? Ή πάσχει από τη γνωστή νόσο των δικηγόρων, κατά την οποία ξεστομίζουν τις κορυφαίες μαλακίες με το πιο σοβαροφανές βλέμμα? (Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί, άλλωστε, είναι δικηγόροι! Τυχαίο? Δε νομίζω!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή