Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σκληρή κριτική στον Ντιόγκο.


Ούτε στην Βραζιλία φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ντιόγκο μετά και την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό, ώστε να ξαναγίνει ο παλιός καλός σκόρερ της πρώτης χρονιάς που ήλθε στην Ελλάδα.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρά την επιστροφή στην πατρίδα του που πολύ θεώρησαν ότι θα του έκανε καλό και θα έδειχνε τα καλά του στοιχεία μέχρι στιγμής συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του στην Φλαμένγκο.
Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και τα τοπικά ΜΜΕ άρχισαν να κάνουν σκληρή κριτική στον Ντιόγκο για την εν γένει παρουσία του στην ομάδα και πολύ περισσότερο στο ότι δεν μπορεί να βρει δίχτυα.
Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βραζιλίας η "Agora" αναφέρθηκε με ιδιαίτερα επικριτικούς χαρακτηρισμούς για τον Ντιόγκο, τονίζοντας πως πρόκειται για μία ανύπαρκτη φιγούρα.
"Το πέρασμά του από την Ελλάδα δεν τον βοήθησε καθόλου να βελτιωθεί. Ήταν εξαφανισμένος. Ήταν μια ανύπαρκτη φιγούρα στην επίθεση της Φλαμένγκο".
Πάντως παρά τα όποια επικριτικά σχόλια για τον Βραζιλιάνο οι άνθρωποι της Φλαμένκο τον στηρίζουν και πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να ξαναβρεί ο παίκτης τον καλό του εαυτό και να δώσει λύσεις στην επίθεση.
Κάτι ανάλογο πιστεύει και ο ίδιος ο Ντιόγκο αφού ξέρη πολύ καλά ότι την πορεία του στην Φλαμένκο την παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός που τον έδωσε δανικό για να μπορέσει ο ίδιος με τις εμφανίσεις του να ξαναπάρει μια ακόμα ευκαιρία από τους ερυθρόλευκους.
Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι πάνω στον Ντιόγκο έχουν κάνει μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις τους σε ποδοσφαιριστή αφού είχαν δώσει για την αγορά του 70% 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον παίκτη έδιναν 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Πάντως ο Ντιόγκο σχετικά με την κριτική που δέχεται από τα τοπικά μέσα και για την παρουσία του στην Φλαμένκο δήλωσε.
"Γνωρίζουμε την πίεση που υπάρχει, πόσο μάλλον όταν είσαι στη Φλαμένγκο. Χρειάζεται, πάντως, υπομονή, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. ίσως να έρθει αυτή την Τετάρτη",
Η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Σάο Πάολο στο Μορουμπί, εκτός έδρας και όλοι ελπίζουν ότι ίσως το παιχνίδι αυτό να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα για τον Βραζιλιάνο άσσο.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου