Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πιο άπειρος ο έμπειρος…

Προσωπικά-όπως κάθε οπαδός του Ολυμπιακού- πανηγύρισα για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Δαλούκα και της αλλοίωσης του αποτελέσματος στο κατ΄ ευφημισμόν ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, το οποίο κρίθηκε από ένα πέναλτι , πιο μαϊμού από τα cd πειρατών-πωλητών σε καφετέριες.
Ωστόσο η δεύτερη σκέψη-πιο συνετή – με προσγείωσε. Έδωσε τροφή, όχι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά της σούπερ λιγκ , ο μεστός και σωστός σε όλα του κ. Μαρινάκης , να του ζητάει δηλώσει η Λάρισα για ένα ασκυρωθέν γκολ, η ΑΕΚ, ακόμα και ο Παναθηναϊκός!!! Όχι με την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά με αυτήν του επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής…
Είχε μια χρυσή επικοινωιακή ευκαιρία ο κ. Πατέρας, ως πιο έμπειρος να έκανε τον κ. Μαρινάκη να ωχριά μπροστά του!!! Την στιγμή των εν βρασμώ ψυχής και ΑΛΗΘΙΝΩΝ αντριδράσεών του από την σουϊτα την ώρα που δόθηκε ένα κίβδηλο πέναλτι στον Βύντρα να την κάνει Θρίαμβο!!!
Πως; Απλά. Ένα τηλεφώνημα στον Νιόπλια: « Πες στον Σισέ να πετάξει την μπάλα από το πέναλτι ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ».
Ένα πέναλτι θα έχανε ο ΠΑΟ, δέκα θα κέρδιζε. Με την δήλωση Πατέρα ότι «όντως εγώ το ε΄’ιδα πέναλτι», δεν υποτιμά μόνο τη νοημοσύνη μας, αλλά αναγάγει σε ήρωα τον…Αμπάρκιολη. «Θέλει οφθαλμίατρο», δήλωσε μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα –Τρίπολης ο κ. Πατέρας για τον Θεσσαλονικιό διαιτητή.
Τώρα ο κ. Πατέρας, θέλει από εγχείρηση καταρράχτη και…πάνω. Τελικά η «γαυροσύνη» και το Ολυμπιακό –συνάμα και αποπνικτικό αδικίας- αίσθημα του κ. Μαρινάκη του βγήκε σε καλό.
Ο πιο άπειρος πρόεδρος αποδείχθηκε πιο έμπειρος ακόμα και από τον προκάτοχό του στην σούπερ λιγκα…


Ν. Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου