Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ




ΓΙΑ ΜΟΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αυριο θα φανεί αν ο Μοϊσές Ουρτάδο και ο Νταβίντ Φουστέρ έχουν πιθανότητες να προλάβουν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την τέταρτη αγωνιστική. Ο Καταλανός μεσοαμυντικός υπέστη έχει έναν τραυματισμό στον αχίλλειο, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στο ισχίο και η κατάστασή του δεν είναι το ίδιο ανησυχητική με του συμπαίκτη του.

Οι δύο παίκτες είχαν επικοινωνία με το γιατρό της ομάδας τη σήμρα (ημέρα ρεπό για τον Ολυμπιακό) και τον ενημέρωσαν πως αισθάνονται καλύτερα. Αμφότεροι θα εξεταστούν την Τρίτη και θα φανεί αν μπορούν να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που θα είναι και το πρώτο επίσημο για τη φετινή σεζόν παρουσία κόσμου στο «Καραϊσκάκη».
Ηδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα ειστηρία του αγώνα και αναμένεται να εξαντληθού πολυ γρήγορα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλά να ρωτήσω κάτι στο πρώτο σχόλιο λέτε ότι την μοναδική σοβαρή ευκαιρία την έκανε γκολ , πραγματικά δηλ. ποσά θέλετε να μας τρελάνετε ,??? Του μητρογλου το εξ επαφής ?? πχ, δεν την θεωρείτε σοβαρή ?? το σουτ του παντελητς σε σχεδόν τετ τα τετ το δοκάρι του φουστερ και άλλες ευκαιρίες δεν της λογίζεται ?? εντάξει δεν παιξανε μπάλα ακόμα , αλλά τουλάχιστον να λέτε τα πράγματα όπως είναι ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή