Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ



ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΜΟΙΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ

Κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωσε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ανάγκασαν τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αποχωρήσει πρόωρα από το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας και να συνεχίσει με ασκήσεις στο γυμναστήριο
Στη αρχή ξεκίνησε με την ομάδα, αλλά στην συνέχεια έδειξε να μην μπορεί να προπονηθεί και αυτός ήταν ο λόγος που ο γιατρός του συνέστησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Πάντως η κατάσταση του Αργεντινού επιτελικού μέσου δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. Αύριο η την Πέμπτη θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι στην διάθεση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο


Στην σημερινή πρωινή προπόνηση ο Μοϊσές Ουρτάδο ξεκίνησε με πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω των ενοχλήσεων στη φτέρνα κι εν συνεχεία δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο κάποιοι πόνοι τον… ανάγκασαν να πάει και πάλι στο γυμναστήριο.
Θεωρείται απίθανο ο Βαλβέρδε να ρισκάρει συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Καταλανός μεσοαμυντικός θα προφυλαχθεί για να απαλλαγεί τελείως από τους πόνους.
Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ότι πρέπει για τον παίκτη, προκειμένου ννα ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει έτοιμος για το παιχνίδι με την Ξάνθη της 6η αγωνιστική।

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου