Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«ΓΛΥΚΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ»...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ



Πάνοπλος και σε αυτό το παιχνίδι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός.
Τόσο ο Μοϊσές Ουρτάδο, όσο και ο Άλμπερτ Ριέρα, πήραν κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους σε αχίλλειο και ποδοκνημική αντίστοιχα και τέθηκαν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον ο Βάσκος αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο για τη στελέχωση της ενδεκάδας. Βάσει όσων φάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις, έχει δίλημμα τόσο για το σύστημα (4-4-2 ή 4-4-1-1) όσο και για τα πρόσωπα του βασικού σχήματος.
Είναι χαρακτηριστικό οτι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, οχι απλά πονοκεφαλιάζει για το οποίους θα επιλέξει για την ενδεκάδα, αλλά και για ποιους θα αφήσει εκτός αποστολής...

Στη προπόνηση έδειξε να προτιμά το δίδυμο Ντουντού-Ιμπαγάσα στα κεντρικά χαφ, με τον Αργεντινό μέσο να έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο. Ο υγιής Ριέρα δεν χάνει τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ ο Φετφατζίδης φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Μιραλάς για το δεξί άκρο. Αν προτιμηθεί το 4-4-1-1, ο Φουστέρ και ο Νέμεθ ερίζουν για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ σε σχήμα με δύο επιθετικούς (4-4-2) θα παίξουν Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Στην άμυνα χθες χρησιμοποιήθηκαν οι Μέλμπεργκ και Μοντέστο, με τον Γάλλο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα πιθανώς λόγω των δύο καρτών που έχει ήδη πάρει ο Αβρ. Παπαδόπουλος Ο Τοροσίδης δεν μετακινείται από το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μένει να φανεί αν ο Χολέμπας θα διατηρηθεί στα αριστερά αντί του Ραούλ Μπράβο.

Γεμάτο το Καραΐσκάκη

Το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι το πρώτο επίσημο της φετινής σεζόν παρουσία κόσμου για τον Ολυμπιακό, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας στην Ευρώπη και μία στο πρωτάθλημα.
Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το «Καραϊσκάκη» και ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πως μέχρι σήμερα είχαν προπωληθεί 6.500 εισιτήρια, αριθμός μάλλον ασυνήθιστος για ματς που δεν είναι ντέρμπι και ο κόσμος δείχνει να «διψάει» για να δει την ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου