Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΟΥΡΤΑΔΟ...ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.


Ο Μοϊσές Ουρτάδο παρότι όλη την εβδομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα και ουσιαστικά δεν προπονήθηκε είναι στην αποστολή για τις Σέρρες.
Ο Ισπανός αμυντικός χαφ δοκίμασε στην πρωινή προπόνηση του κι έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις της εβδομάδας. Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε έχει κάθε λόγο να είναι ακόμη επιφυλακτικός καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει επιδείνωση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή ο οποίος αφενός δεν ήταν σοβαρός αφετέρου όμως προκαλούσε ενόχληση και πόνο στον Ισπανό.

Ο Ουρτάδο θέλει πολύ να παίξει στον αγώνα με τον Πανσεραικό και ο ίδιος θεωρεί πως την Κυριακή θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του. Ο Βαλβέρδε κρίνοντας πως μετρά πολύ και η επιθυμία του παίκτη, αποφάσισε να τον έχει κανονικά στην αποστολή κι από κει και πέρα θα αποφασίσει το πρωί της Κυριακής ή ακόμη και λίγο πριν από τον αγώνα για την συμμετοχή του ή μη στην βασική ενδεκάδα.

Πάντως, με τον Ουρτάδο παρόντα, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος στις Σέρρες κι έτοιμος να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος.
Ο ερυθρόλευκος κόσμος θα βρεθεί στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου των Σερρών και θα δώσει βροντερό "παρών", στηρίζοντας την ομάδα, που θα φτάσει στη νίκη.
ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Από τον περσινό αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα έχουν να κάνουν εκδρομή οι φίλοι του Ολυμπιακού μας. Τότε, είχαν κάνει το "Ανθή Καραγιάννη" ένα μικρό Ναό και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και στον αγώνα με αντίπαλο τις Σέρρες και να βοηθήσουν την ομάδα.

Οοι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα πρέπει να είναι κύριοι στην εξέδρα του γηπέδου των Σερρών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουν δικαιώματα. Αυτό είπε, άλλωστε και ο Μαρινάκης, ο οποίος δεν θέλει να γίνει το παραμικρό στην εκδρομή. Ούτως ή άλλως, μετά από πάρα πολύ καιρό γίνεται... εκστρατεία και θα ήταν κρίμα να χαλαστεί από διάφορα γεγονότα που θα στοιχίσουν στην ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου