Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


Στα νεότερα της Ελληνικής Α1, δέσμευση ότι θα πληρώσει στις 15 Σεπτεμβρίου το προσωπικό της ομάδας ανέλαβε το Σάββατο ο υποψήφιος μέτοχος της ΚΑΕ Γιώργος Γκάμαρης. Οπαδοί του Αμαρουσίου την ίδια ώρα διαδήλωναν έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα διοίκηση.
H σχετική ανακοίνωση
«Στο σημερινό ΔΣ της ΚΑΕ Αμαρουσίου παρουσιάστηκε ο υποψήφιος μέτοχος Γεώργιος Γκάμαρης, βάσει σχετικού προσυμφώνου με τον κ.Βωβό, ο οποίος παρουσίασε τον νέο προϋπολογισμό της ομάδας και δήλωσε τα ακόλουθα:
(1) Θα καταθέσει έως την 15/9/10 το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ στο λογαριασμό της ΚΑΕ, έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος του οποίου θα ορισθεί αργότερα.
(2) Από τα χρήματα αυτά, θα εκδοθεί εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.
(3) Θα πληρωθεί το προσωπικό της ομάδας(προπονητές, υπάλληλοι) την 15/9/10,
(4) Θα διορισθεί ως Γενικός Διευθυντής της ομάδας ο Ευστάθιος Μόκκας, μέλος του ΔΣ του Γ.Σ Αμαρουσίου.
Το ΔΣ αποδέχεται την άνω δήλωση του Γ. Γκάμαρη, εγκρίνει το νέο προϋπολογισμό και καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Αμαρουσίου να συμπαρασταθεί στο νέο ξεκίνημα της ομάδας.»
Το παραπάνω κείμενο φέρει τις υπογραφές των μελών του ΔΣ (Αθανάσιου Μαρρή, Σπύρου Σταθούλη, Βαγγέλη Περόπουλου, Κωνσταντίου Κουτσούκου) και του Γεωργίου Γκάμαρη.
Πάντως, ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ταυτόχρονα δίνει τελεσίγραφο τον Γιώργο Γκάμαρη, εξέδωσε σήμερα ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Αμαρουσίου: "Εμείς σαν σύνδεσμος, κρατάμε στάση αναμονής μέχρι τις 15/9 για το καλό της ομάδας, να τηρηθούν οι υποσχέσεις (ας ελπίσουμε ότι θα είναι οι τελευταίες) της νέας διοίκησης, διότι τα περιθώρια δεν έχουν απλά στενέψει, έχουν εξαντληθεί", τονίζει η ανακοίνωση και συμπληρώνει:"Εμείς τασσόμαστε υπέρ του προπονητή μας Γιώργου Μπαρτζώκα, που με την κίνησή του έβγαλε όλα τα προβλήματα στη φόρα και σαν γνήσιος Μαρουσιώτης έβαλε το συμφέρον της ομάδας πάνω από το προσωπικό και απαιτούμε ενημέρωση για τη οικονομική διαχείριση όλης της χρονιάς".
Εν μέσω αυτών και άλλων χιλίων μύριων προβλημάτων πραγματοποιείται κι η κλήρωση της Α1! Το βράδυ της Δευτέρας θα μαζευτούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκπρόσωποι των 14 ομάδων, για βραβεύσεις και... κληρωτίδες। Το γεγονός ότι έξι ομάδες δεν έχουν καν πιστοποιητικό για συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου