Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορούν να ηρεμήσουν αφού είδαν τον Άριελ Ιμπαγάσα να μην αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Έτσι, ο Αργεντινός υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε αντίθεση με τον Μοϊσές που οριστικά δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής.
Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος είχε ο Βαλβέρδε όταν είδε τον Ιμπαγάσα να προπονείται κανονικά σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη
Ο MVP των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και φυσικά θα είναι στην ενδεκάδα και ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
Αντιθέτως, οι προβλέψεις για τον Μοϊσές Ουρτάδο επιβεβαιώθηκαν. Όπως είχε δηλώσει ο Βαλβέρδε την Τρίτη, ο Ισπανός πονάει και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βολιώτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μοϊσές θα το πάει συντηρητικά από εδώ και στο εξής, αφού μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Πλέον, στόχος είναι ο Μοϊσές να είναι «ετοιμοπόλεμος» την έκτη αγωνιστική. Άλλωστε είναι φανερό ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν με τον παίκτη και θα περιμένουν να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα του και να επανέλθει δριμύτερος.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΡΟΓΛΟΥ;
Δημοσιεύματα που θέλουν Γερμανική ομάδα να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μητρογλου και ότι πιθανόν ο παίκτης να σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό έχουν προκαλέσουν αναστάτωση.
Πάντως στο σύλλογο δηλώνουν πλήρη άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων για τον παίκτη Από τη διοίκηση λέγεται ότι ο Έλληνας φορ είναι από τα βασικά «όπλα» του Βαλβέρδε στη φετινή περίοδο και υπολογίζεται από τον Βάσκο τεχνικό.
Άλλωστε μετά τον Πάντελιτς , αυτός είναι η επόμενη λύση για την επιθετική γραμμή και συνεχίζει να παραμένει πάντα μια πολύτιμη μονάδα.
Είναι άγνωστο τι έχει στο μυαλό του ο παίκτης και αν καλοβλέπει μια τέτοια περίπτωση, αλλά ο Βαλβέρδε λέει ότι τον υπολογίζει και σύντομα θα του δώσει ευκαιρίες.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου