Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΡΗΣ


Με μια καταπληκτική εμφάνιση από τον Τάκερ ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Αρης νίκησε 78-74 τη Λουκόιλ στη Βουλγαρία και έκανε το μεγάλο βήμα για την είσοδό στους ομίλους του Euro Cup. Εύκολο αναμένεται το έργο των κίτρινων στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης άργησε να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης και έδωσε το δικαίωμα, με την χαλαρή άμυνά του, να δημιουργήσει διαφορές. Ειδικά στην περιφέρεια οι παίκτες των Θεσσαλονικέων επέτρεπαν ελεύθερα σουτ με συνέπεια οι γηπεδούχοι να σκοράρουν κατά βούληση και να προηγηθούν με 12-1 και 22-14.

Αργά, αλλά σταθερά ο Αρης πάτησε καλύτερα πάνω στο παρκέ και προσπάθησε να βάλει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Ο Τάκερ με τον Μπορόβνιακ πήραν επιθέσεις και σταδιακά η ομάδα του Ντρούγκερ μείωσε (37-33).
Από τη στιγμή που ο Αρης προηγήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι (50-51 στα μέσα της τρίτης περιόδου) έγινε φανερό ότι τα δεδομένα του αγώνα είχαν αλλάξει. Με μικρές διαφορές οι Θεσσαλονικείς έγιναν αφεντικά του ματς και έφτασαν στη νίκη απλοποιώντας την υπόθεση πρόκριση.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου