Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ''ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ'' ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ


Την μεταγραφή του Έντι Σάνον ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο Μηνάς Γκέκος στηρίζει πολλά στο πρόσωπο του, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για έναν έμπειρο και αξιόλογο παίκτη, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον δικέφαλο και να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια του.
Σήμερα εξάλλου αναμένονται στη χώρα μας οι Μελς, Μακ και Καστλ με τον Μηνά Γκέκο να εύχεται να είναι όλοι συνεπείς για να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.
Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο από τη στιγμή που την Τετάρτη ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Χρόνος για ξεκούραση δεν θα υπάρχει για τους τρεις Αμερικανούς, τους οποίους περιμένουν με ανυπομονησία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως θα μπουν απευθείας στις προπονήσεις και δεν θα έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν από το υπερατλαντικό ταξίδι.
Την Τετάρτη (22/9) οι "κιτρινόμαυροι" θα υποδεχτούν το Περιστέρι για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Γκέκος δεν θα μπορεί να στηριχθεί στους Αμερικανούς παίκτες του.

Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου