Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη και επι του Άρη

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η παρουσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το ... 2-0 στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ επικράτησε και του Αρη 90-70, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Πανοράματος.
Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, με τους "ερυθρόλευκους" να ανεβάζουν ταχύτητα στην επανάληψη και να φτάνουν στη νίκη.

Ο Σαρόν Ντρούκερ που δεν είχε στη διάθεση του τους Γάιο Σκορδίλη και Πι Τζέι Τάκερ, δήλωσε: «η σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα τα οποία συνδυάστηκαν και με πολύ καλή άμυνα. Παίξαμε ομαδικά και οι παίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Κυρίως ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Κρατάμε τα σημεία εκείνα στα οποία ήμασταν καλοί ώστε να τα διατηρήσουμε στον ίδιο βαθμό και στη συνέχεια. Τέλος όπως προανέφερα ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».


Διαιτητές: Τανατζής, Γκούμας, Πανταζής


Τα Δεκάλεπτα: 19-18, 33-36, 56-61, 70-90


Άρης: Πιρς 6 (2ασ.), Χατζηβρέττας 15 (1ρ.), Ταπούτος 10 (1ασ.), Ντάνστον 5 (2ρ.), Μπορόβνιακ 8 (1ασ. - 3ρ.), Χρυσικόπουλος 14 (2ρ.), Μούρτος, Τσαϊρέλης 7 (2ρ.), Κουμπούρας 5 (2ασ.)


Ολυμπιακός: Λούκας 5(1), Παπαλουκάς 5(1), Έρτζεκ 7, Παπανικολάου 9(1), Μαυροκεφαλίδης 21, Νεστέροβιτς 6, Σλούκας 10(2), Καραθανάσης, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 20, Πελεκάνος 7(2)


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου