Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ



ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις τρία παιχνίδια για να πάρουμε μια γεύση από τον Ολυμπιακό του αύριο και αυτό που ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο γρήγορα να δω τόσα πράγματα από την ομάδα, αφού είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, υπήρχαν διαστήματα που απολαυσαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και αυτό αν δεν κάνω λάθος συμβαίνει μετά από αρκετοί καιρό.
Ούτε στα καλά παιχνίδια της προηγούμενης θητείας του Ερνέστο ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα τόσο καλό πρόσωπο, με τα γνωστά στοιχεία που ζητάει ο Ισπανός και την νοοτροπία μιας ομάδας, που ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και ποιος είναι ο στόχος.
Όχι απλά να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, αλλά να ικανοποιήσουμε και τον «πελάτη» μας , που ηρθω στο γήπεδο και δεν «έκλαιγε» τα λεφτά που έδωσε για το εισιτήριο….
Είναι σίγουρο ότι ο Βαλβέρδε ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει και πώς να αξιοποιήσει τους τόσους καλούς παίκτες που έχει στην διάθεση του.
Και στέλνει καθημερινά το «μήνυμα», ότι δεν υπάρχουν εγωισμοί και συμπάθειες, αλλά πάνω από όλα τα συμφέρον της ομάδας.
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Φουστέρ παίζει για είναι δική του επιλογή;
Όχι φυσικά, αφού ο Ισπανός για άλλη μια φορά έδειξε πολλά από τα καλά του στοιχεία και ότι είναι μια μεταγραφή υψηλού επιπέδου.
Μπορεί αυτό που παρακολουθήσαμε το Σάββατο το βράδυ, να ήταν απλά ένα δείγμα του νέου Ολυμπιακού, αλλά να μην προβληματιστεί κανένας, αν η συνέχεια δεν είναι ανάλογη.
Γιατί αυτή η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα, αλλά και χρόνο, για να έχει μια σταθερότητα και να ανέβει ένα ακόμα σκαλί…
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου