Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΚΟΚΚΑΛΗΣ.«ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ....»


ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΌΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Πολλλοι θα περίμεναν την απάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη στις προκλήσεις του Νίκου Πατέρα, αλλά δεν θα τους κάνει το χατήρι.
Γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένος να βγει και να απαντήσει στα όσα λέει ο Πατέρας και στα όσα είπε και σήμερα σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Η απάντηση του κυρίου Κόκκαλη σε συνεργάτη του σήμερα;
«Εγώ δεν απαντάω και ας λέει ότι θέλει, Ο κόσμος θα κρίνει τι έγινε και τι δεν έγινε εφέτος στο πρωτάθλημα με την διαιτησία. Ούτε και θα τον ακολουθήσω να βγαίνω και να κάνω δηλώσεις , επειδή θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Εγώ βγαίνω και μιλάω δυο φορές τον χρόνο και όταν υπάρχει λόγος. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε. Δικαίωμα του να λέει ότι θέλει....»
Πάντως η απάντηση του Ολυμπιακού σε ανεπίσημο επίπεδο, είναι ότι μιλάει για τα δέκα τελευταία πρωταθλήματα και απλά να του υπενθυμίσουμε ότι στο ένα ήρθε πέμπτος, στα έξι τρίτος και στα πέντε δεύτερος, αλλά στα δυο με δέκα βαθμούς διαφορά.....
Για κάποιον που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα είναι φανερό, ότι ο Πατέρας βγαίνει και κάνει δηλώσεις εναντίον του Ολυμπιακού και το Κόκκαλη για να δείξει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι τα βάζει μαζί του και τι δεν έκαναν και δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενοι της διοίκησης
Δηλαδή ο Βαρδινογιάννης..
Προσπαθεί να το «Παίξει» Κόκκαλης, αλλά δεν του βγαίνει και εκτίθεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου